ASCOR și ATOR - Iași vă invită la Sfânta Liturghie în fiecare vineri dimineața, începând cu ora 06:30, la biserica Sfântul Gheorghe (catedrala veche din curtea mitropoliei). Protos. Nicodim Petre va sluji, iar noi vom cânta la strană. De multe ori, la această frumoasă slujbă participă și Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Teofan. Vă așteptăm cu drag!

„Cheia vieţii duhovniceşti este rugăciunea. Aceasta însă, nu o poate nimeni preda, nici cărţile, nici duhovnicul, nimeni. Unicul dascăl al rugăciunii este harul dumnezeiesc. Dacă vă spun că mierea este dulce, nu veţi înţelege până nu veţi gusta voi înşivă. La fel şi în rugăciune, dacă vă spun că este aşa şi simţi aşa, nu veţi înţelege nici nu veţi începe a vă ruga, ci numai în prezenţa Duhului Sfânt o veţi face” (Sf. Porfirie Kavsokalivitul).

Buletin informativ ASCOR Iași

Pentru a primi scurte informații cu privire la evenimentele care se organizează la ASCOR Iași, vă puteți abona la buletinul informativ al asociației.
* camp obligatoriu
Cuvântul Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan cu ocazia împlinirii a 25 de ani de existență și activitate a studenților din ASCOR Iași

Câteva cuvinte și imagini despre ASCOR, la IașiTVLife