Dragi prieteni,

ASCOR Suceava ne invită la Mănăstirea Putna în perioada 23-26 semptembrie a.c. pentru a ne ruga și bucura împreună de proclamarea solemnă a canonizării Sfântului Mitropolit Iacob Putneanul care se află înmormântat în pridvorul mănăstirii. Acest eveniment va avea loc pe data de 25 septembrie a.c. în prezența Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române şi a Preafericitului Părinte Ioan al X-lea, Patriarhul Antiohiei şi al Întregului Răsărit, înconjurați de un sobor de arhierei, preoți și diaconi, precum și de poporul cel binecredincios.

Cei care doresc să participe la această frumoasă sărbătoare, să dea o mână de ajutor pentru pregătirea ei și să fie alături de studenți ascoreni din toată țara, îi rugăm să ne anunțe până la data de 16 septembrie.

_auto_generated_thumb_

Buletin informativ ASCOR Iași

Pentru a primi scurte informații cu privire la evenimentele care se organizează la ASCOR Iași, vă puteți abona la buletinul informativ al asociației.
* camp obligatoriu
Cuvântul Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan cu ocazia împlinirii a 25 de ani de existență și activitate a studenților din ASCOR Iași

Câteva cuvinte și imagini despre ASCOR, la IașiTVLife