În Vinerea Mare, cei doi băieți ai familiei Olaru, familie beneficiară a campaniei noastre ,,Împreună ridicăm o casă”, au primit haine și alimente din partea unor oameni cu sufletul mare.

Băieții au fost aduși la Iași de coordonatorul campaniei și, împreună cu managerul unei pizzerii din Iași, au mers cu cei doi copii prin magazine, de unde și-au achizițonat tot ceea ce și-au dorit și au avut nevoie. De la haine până la alimente pentru masa de Paști și produse pentru îngrijirea personală, toate fiind achizițonate de dl manager care a preferat să rămână sub anonimat, întrucât răsplata în fața lui Dumnezeu poate fi mai mare în această situație.

În același timp, o familie de tineri din Iași le-au trimis celor doi copii o sumă de bani pentru acoperirea altor cheltuieli.

Coordonatorul campaniei, colegul nostru Andrei Mocanu, a scris câteva rânduri despre aceast gest: ,,Nu am văzut niciodată un om care să ajute cu atâta bucurie. A mers cu ei din magazin în magazin și le-a cumpărat efectiv tot ce și-au dorit. Bucuria copiilor nu poate fi descrisă în cuvinte. Aș fi vrut să fiți și dvs acolo, să vedeți cum e să aduci zâmbete pe chipurilor unor copii greu încercați de viață, dar să vedeți și bucuria pe care o are un om în suflet când ajută, când daruiește zâmbete celor aflați în suferință“.

La finalul zilei, managerul i-a dus pe copii acasă, unde a văzut condițiile în care aceștia își trăiesc viața, ceea ce la impresionat foarte tare, lăsându-l fără cuvinte, dar și motivându-l să fie mai aproape de această familie și pe viitor.

*Tot pentru această familie, noi, studenții din ASCOR Iași, vom organiza în data de 7 mai 2019 evenimentul de tradiție al nostru, intitulat "O Seară Românească", în Grădina Palas Mall.

#Împreună_ridicăm_o_casă 
#ASCORIași
#OSR
#Studentul_ieșean