Concert Caritabil de Colinde

Crăciunul e un timp al bucuriei și iubirii, o definire a împărtășirii acestora cu aproapele. În acest sens a început și anul acesta campania „Moș Crăciun la copiii din spitale și centrele de plasament”, prin care împreună cu alte organizații și instituții ASCOR Iași organizează strângerea de fonduri pentru a face o bucurie celor mici, achiziționând ursuleți de pluș și oferindu-i în dar înaintea Crăciunului. Prin acest gest, voluntarii ASCOR încearcă să aducă un zâmbet pe chipurile celor mici, învățând totodată de la aceștia cele mai importante lecții despre viață, poate.

Joi, 12 decembrie, a fost organizat concertul caritabil de la Palas Mall, eveniment ai cărui invitați au fost corurile „Învierea” al ASCOR Iași, „Arhanghelii” al ATOR Iași, Ceata de Mediciniști, Men-A-Capella și SunnyVox. Căutând ca bucuria ce a umplut sala Atrium Palas Mall să aibă o continuitate și în viețile copiilor aflați în spitalele ieșene, fondurile strânse au fost folosite pentru achiziționarea a peste 1500 de ursuleți de pluș ce își vor găsi cămin în brațele celor mici. Îmbinând tehnici vocale diverse și instrumente muzicale, precum și colinde tradiționale dar și cântece cu specific de iarnă, corurile ce au urcat pe scena acestui concert caritabil au adus căldură în sufletele spectatorilor, cântând cu drag și întâmpinând senine Nașterea Mântuitorului.

Astfel continuă bucuria ce a luat viață acum peste 2000 de ani, la Nașterea Mântuitorului, prin gesturi calde, curate, făcute din inimă pentru cei aproape de noi, iar cu ajutorul Lui Dumnezeu campania „Moș Crăciun la copiii din spitale și centre de plasament” va avea finalitatea dorită și va reuși să aducă în continuare bucurie în viețile celor mici.

Sincere mulțumiri merg către corurile invitate, către gazda evenimentului, Palas Mall, dar și spre participanți.

Bucurie!

(Ipătescu Teodora)