Concert caritabil de colinde la Palas Mall, organizat de ASCOR Iași

  

 Puţin timp ne mai desparte de praznicul Naşterii Domnului!

 Nerăbdarea, entuziasmul dar şi bucuria de a petrece momente unice şi frumoase alături de cei dragi nouă crește tot mai mult în inimile și sufletele noastre.

Crăciunul, sărbătoarea familiei, aduce în fiecare an în sufletele oamenilor nădejde şi iubire și este un prilej de a ne deschide sufletul către cei care au nevoie de o mână de ajutor din partea noastră, a tuturor. De aceea, voluntarii ASCOR, alături de parohia „Sfântul Nectarie” din Iași, derulează în aceste zile campania caritabilă „Moș Crăciun în spital” prin care își propune achiziționarea a 400 de ursuleți de pluș ce vor fi dăruiți copiilor de la Spitalul de Urgențe „Sfânta Maria” din Iași. Această campanie a culminat cu un concert caritabil de colinde în seara de 8 decembrie, la Palas Mall din Iași.

Colindătorii care ne-au încântat cu prezența și colindele lor au fost: corul psaltic „Sf. Ioan Damaschin”, corul „Arhanghelii” al ATOR Iași, „Ceata de mediciniști” a Universității de Medicină și Farmacie din Iași, Ansamblul „Șapte coline” și Corul „Învierea” al ASCOR Iași, precum și cele două tinere talentate: Roxana Mihaela Păduraru și Diana Penciuc.

Colindele devin mai frumoase și cu un înțeles mai profund atunci când oamenii se mobilizează pentru a aduce bucurie și copiilor care sunt în suferință și pentru care orice gest contează foarte mult. Moș Crăciun va oferi fiecărui copil din spitalul „Sf. Maria” câte un ursuleț de pluș precum și câteva fructe, în data de 12 decembrie 2017.

  

(Andreea Sava - ASCOR Iași)