Conferința „Cum se poate apropia un tânăr de Taina Maicii Domnului? Mai este fecioria de actualitate astăzi?”

Dragi prieteni,

ASCOR Iași vă invită la o nouă conferință, ce îl va avea ca invitat pe Părintele Protosinghel Teofan Popescu de la Catedrala Mitropolitană din Iași.

Tema care va fi abordată se intitulează: „Cum se poate apropia un tânăr de Taina Maicii Domnului? Mai este fecioria de actualitate astăzi?”

În cadrul conferinței se va prezenta succint și cartea „Smerenia și dragostea, însușirile trăirii ortodoxe” a Părintelui Sofian Boghiu și vor fi proiectate scurte înregistrări video cu minuni contemporane ale Maicii Domnului, relatate de părinții Sofian Boghiu, Mihai Lungeanu și Ionuț Butoiu.

Conferința va fi apoi prelungită și completată de seminarul „Părintele Sofian le vorbește tinerilor”, ce va fi susținut de părintele Teofan Popescu în data de 19 aprilie 2019 și, la care, participanții care doresc să se înscrie vor putea discuta pe marginea cărții părintelui Sofian.

Vă așteptăm, așadar, cu drag la conferință, joi – 21 martie 2019, la sala „Iustin Moisescu” din incinta Ansamblului Mitropolitan din Iași, începând cu ora 18:30!

*Intrarea este liberă