Dragi prieteni,

Vom continua la ASCOR Iași campania caritabilă „Împreună ridicăm o casă”. De data aceasta ne dorim să construim o casă pentru o mamă care este nevoită să-și crească singură cei cinci copii, după decesul soțului în luna iulie a acestui an. Doi dintre copii suferă de probleme de sănătate, conform anchetei sociale primite din partea primăriei. 

Familia se află în parohia Vlădeni, județul Iași, în parohia părintelui Cătălin Adumitroaie. 

Întrucât această familie nu are o locuință, ne propunem, cu ajutorul lui Dumnezeu și sprijinul dumneavoastră, să le oferim o casă. Lansând oficial campania în preajma sărbătorii Sfintei Parascheva de la Iași, vom pune de la început ca ocrotitoare a casei și a familiei pe Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Așa după cum și la primele două case pe care le-am construit într-un interval de un an și jumătate am simțit ajutorul lui Dumnezeu și sprijinul din partea persoanelor cu sufletul mare, așa nădăjduim că și această casă va fi finalizată până în iarnă. 

Cei care doriți să sprijiniți campania noastră și să puneți o cărămidă la construcția casei pentru o mamă și cinci copii, vă punem la dispoziție contactul coordonatorului campaniei, Andrei Mocanu - 0756 277 365, precum și contul asociației:
RO61BRDE240SV95235282400 - subcont ASCOR Iași (BRD - sucursala Iași)

 

#ASCORIași

#Împreună_ridicăm_o_casă

#casa_nr_3