ASCOR Iași vă invită la un atelier online de „Introducere în Public Speaking” ce va fi susținut de dl. Mihail Neamtu sâmbătă, 23 mai 2020, în intervalul orar 17:00 – 18:30.

Înscrierile se pot face la colega noastră Cristiana P., la numărul de telefon: 0755 619 671, până sâmbătă 23 mai, ora 12:00. Condiția de participare constă într-o donație de minim 20 RON către campania „Împreună ridicăm o casă” pe care asociația noastră o desfășoară în această perioadă pentru a ridica o casă unei familii cu șapte membri din județul Botoșani.

Menționăm faptul că acest atelier va fi susținut în mod benevol de dl. Mihai Neamțu, ca un sprijin oferit în demersul nostru caritabil amintit.

Dl. Mihai Neamțu este dublu licențiat al Universității Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, absolvent al Universității din Londra, cercetător în Statele Unite la Russell Kirk Center (Mecosta, Michigan) și Woodrow Wilson International Center for Scholars (Washington DC), a fost director a Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și s-a luptat pentru nașterea Institutului de Istorie a Religiilor (apărut în 2008, sub cupola Academiei Române). În același timp, dl. Mihail Neamțu este trainer și autor a numeroase scrieri, printre care amintim volumele Vârstele Iubirii (2016) și Fenomenul Trump (2017). A înființat Academia Mihail Neamțu, care se evidențiază prin sloganul „Construim România Deșteaptă”.

În cadrul întâlnirii de sâmbătă, dl. Neamțu va oferi și două burse din partea „Școlii Neamțu” pentru următoarele cursuri online ce vor fi susținute în perioada următoare.

Vă așteptăm cu drag!

*Donațiile pot fi făcute în acest subcont: RO61BRDE240SV95235282400 - subcont ASCOR Iași (BRD - sucursala Iași)

#ASCORIași
#Mihail_Neamțu
#Școala_Neamțu
#Împreună_ridicăm_o_casă
#Public_speaking