O nouă ediție a petrecerii tradiționale „O Seară Românească”

Dragi prieteni,

ASCOR Iași are bucuria de a vă invita în această toamnă la evenimentul „O Seară Românească”, ce va avea loc marți – 30 octombrie 2018, la Centrul de evenimente „AGORA” din Iași, începând cu ora 18:00.

Și la ediția aceasta vom avea parte de cântece populare, hore, îmbrăcăminte tradițională, multă voie bună și mulți tineri!
Pentru realizarea celor menționate, dar și pentru faptul că evenimentul are un scop caritabil, ne vor onora cu prezența următorii artiști ai folcorului românesc:
- Mioara Velicu
- Margareta Clipa 
- Constantin Bahrin
- Anghelina Timiș Lungu
- Maria Costioaia
- Ionuț Vieru
- Cristinel Iordăchioaia
- Mihaela Apostol
- Sergiu Grăunte
- Florentina Vezatiu

Prezentatorii vor fi colegii noștri: Andrei Mocanu și Diana Penciuc

Așa după cum am menționat, evenimentul va avea un caracter caritabil, în vederea susținerii Campaniei lansate de ASCOR Iași „Moș Crăciun la copiii din spitale”. 
Anul trecut, cu sprijinul direct al Parohiei „Sfântul Nectarie” din Iași, am reușit să aducem o mică bucurie de Crăciun la 700 de copii de la spitalele din Iași și de la Așezământul „Sfântul Ierarh Leontie” din Rădăuți. Anul acesta ne propunem să ajungem la 1000 de copii, cu ajutorul dvs. Vom menționa la momentul potrivit și zilele în care vom merge pentru a putea fi și dvs parte din aceste clipe frumoase și emoționante.

Pentru susținerea campaniei, intrarea este de 20 lei sau de 15 lei pentru cei îmbrăcați în ie.

Pentru alte detalii – Andrei M. (coordonator eveniment) – 0756 277 365

Vă așteptăm cu mult drag și voie bună la „O Seară Românească”!