Dragi prieteni,

Vă invităm cu drag la o nouă ediție a evenimentului de tradiție al nostru, intitulat „O SEARĂ ROMÂNEASCĂ”!

Și ediția din această primăvară, ce va avea loc în GRĂDINA PALAS MALL, în data de 7 mai 2019, va avea un caracter caritabil pentru că dorința noastră este ca bucuria pe care o trăim în seara evenimentului să fie prelungită și spre alte persoane care au nevoie de puțin sprijin pentru a se putea bucura alături de noi.

Alături de promovarea cântecelor, a jocurilor și a vestimentației tradiționale românești, SCOPUL evenimentului este ridicarea unei case pentru o familie din Satul Glodenii Gândului, Com. Țibănești, care trăiește în condiții foarte grele atât din punct de vedere material, cât și din punct de vedere al faptului că cei 3 copii sunt lipsiți de mamă. Prima necesitate al lor este momentan o casă decentă în care să poată trăi.

În sprijinul nostru, al studenților din ASCOR Iași, vor veni ARTIȘTI de seamă din lumea folclorului românesc, care ne vor încânta cu prezența, cu vocea și cu cântecele tradiționale românești:
- Mioara Velicu 
- Elisabeta Turcu Juverdeanu 
- Steliana Sima 
- Constantin Bahrin 
- Claudia Martinică 
- Silvia Zagoreanu 
- Alexandru Brădățan 
- Ionica Stan 
- Maria Costioaia 
- Cristinel Iordăchioaia 
- Beatrice Duca 
- Florentina Vezătiu 
- Sergiu Grăunte

Prezentatorii evenimentului vor fi: Andrei Mocanu și Diana Penciuc.

Evenimentul va avea loc marți – 7 mai 2019, în intervalul orar 16:00 – 22:00, în Grădina Palas Mall.

Întrucât evenimentul va avea loc în aer liber, nu va exista vreo taxă de participare, ci vor fi câteva urne pentru persoanele care vor dori să sprijine construirea casei pentru familia menționată.

> Pentru cei care doresc să contribuie de departe, pot face donațiile în subcontul ASCOR Iași, cu mențiunea: „Donație pentru construirea casei”: 
RO61BRDE240SV95235282400 - subcont ASCOR Iasi (BRD - sucursala Iași)

Vă așteptăm cu drag pentru a ne bucura împreună și pentru a aduce bucurie și altor persoane.

* Evenimentul face parte din seria de activități ce vor fi organizate de către ASCOR Iași în săptămâna 6 – 12 mai 2019, sub titlul generic de „Studentul ieșean”.

#ASCORIași
#OSearăRomânească
#OSR
#studentul_iesean