Vă așteptăm sâmbătă, 15 august 2020, începând cu ora 18:00, în parcarea Centrului de Evenimente AGORA, la prima ediție e evenimentului ,,O seară românească " în aer liber!

La eveniment vor participa nume sonore ale folclorului românesc, dintre care amintim pe maestrul Ion Paladi, care a acceptat cu mare drag să fie alături de noi la această ediție!

La eveniment vor urca pe scenă și maestrul Constantin Bahrin, Maria Costioaia, Cristinel Iordachioaia, Florentina Vezătiu, Sergiu Grăunte, dar și tineri voluntari ai asociației, Remus Fandarac și Daniel Paraschiv.

Evenimentul va fi prezentat de Andrei Mocanu, coordonatorul campaniei ,,Împreună ridicăm o casă " și al Departamentului de Asistență Socială al ASCOR Iași, împreună cu tânăra Mădălina Elena Andrei, voluntar ASCOR Iași, dar și o tânără talentată din Iași!

Vă asigurăm de respectarea regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Scaunele vor fi așezate la o distanță de doi metri, iar cuplurile și membrii aceleași familii vor putea dansa.

În timpul concertului veți avea acces și la terasa Bistro Agora!

Accesul la spectacol se poate face prin rezervarea locului la colegul nostru: Andrei Mocanu 0756 731 278.

#ASCORIași

#AGORA

#OSR