ASCOR Iași vă invită la un spectacol caritabil extraordinar, ce îl va avea ca invitat special pe Maestrul Nicolae Botgros, pentru ca împreună să ridicăm o casă pentru o familie din județul Botoșani!

 La acest spectacol, ne vor încânta cu prezența și cântecul următorii artiști renumiți:

 - Maestrul Botgros împreună cu Orchestra „Lăutarii” din Chișinău”

 - Petrică Mîțu Stoian

 - Ionuț Fulea

 - Constantin Bahrin

 - Grigore Gherman

 - Angelica Flutur

 - Lidia Bejenaru

 - Ioana Căpraru

 - Lilia Roșca

 

 *Prezentatori vor fi colegii noștri: Andrei Mocanu și Diana Penciuc.

 

 Spectacolul va avea loc la Centrul de evenimente AGORA (zona CUG, Iași), joi, 7 noiembrie 2019, începând cu ora 17:30.

 

 Familia beneficiară a campaniei noastre „Împreună ridicăm o casă” a fost identificată la propunerea Părintelui Paroh Andrei Toplicean de la Parohia Pleșani, comuna Călărași, județul Botoșani. Este vorba despre familia Tipisca, din localitatea menționată, familie aflată în situație de risc, cu trei copii, dintre care doi cu probleme de sănătate (diagnosticați cu Hidrocefalee). Conform anchetei sociale, casa acestei familii se află în stare avansată de degradare, în proporție de 90%. Locuința nu este racordată la rețeaua de energie electrică, iar încălzirea se face cu lemne. În respectiva locuință sunt în prezent 7 persoane, întrucât alți doi frați ai mamei nu au unde să locuiască.

 

 Pentru rezervarea locurilor, vă rugăm să îi contactați pe colegii noștri: Andrei M. – 0756 277 365 Ana Maria B. – 0742 844 415

 

 Prețul biletului: 40 lei

 

 Vă așteptăm cu drag! Va fi un spectacol memorabil.

 

 P. S.: Luna aceasta, ASCOR Iași va finaliza o altă casă pentru o familie din Glodenii Gândului, com. Țibănești, jud. Iași.

 

 #ASCORIași

 #Împreună_ridicăm_o_casă

 #concert

 #caritabil

 


https://www.facebook.com/events/419102658982485/?active_tab=about