ASCOR Iași va fi gazda unui nou Spectacol Caritabil ce se va desfășura pe 14 noiembrie 2023, începând cu ora 18:00, la Sala „Mihai Eminescu", din cadrul Grand Hotel Traian Iași. În completarea obiectivului de a oferi un cadru în care participanții la spectacol să se bucure de frumusețile tradiției și folclorului românesc, principalul scop al acestui spectacol este de a aduce zâmbete, în perioada Nașterii Domnului, pe chipurile copiilor internați la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași.

În cadrul acestui eveniment, se va lansa cea de-a treia ediție a Campaniei Caritabile „Moș Crăciun la copiii din spitale”, campanie prin intermediul căreia ne propunem să achiziționăm 700 de ursuleți de pluș, care vor fi dăruiți de către „Moș Crăciun”, copiilor din instituția sanitară menționată.

Acest spectacol va reuni artiști îndrăgiți ai muzicii tradiționale românești: Ilie Caraș, Adrian Olaru, Simona Mazăre, Florentina Vezătiu, Cristinel Iordăchioaie, Robert Damian, Petruta Bădeliță, Simona Andreea Donos și Petronela Popa. Toți artiștii ne vor cânta și încânta prin prezența lor benevolă la acest eveniment, pentru a inspira tinerii, să păstreze tradițiile frumoase ale României și să facă binele.

Pentru a veni în întâmpinarea persoanelor care nu locuiesc în zona teritorială a județului Iași, dar care își doresc să fie alături de tinerii din ASCOR, aceștia pun la dispoziție următorul cont bancar în care se pot face donații pentru a susține cauza, cu mențiunea „Ursuleț”: RO61 BRDE 240SV 952 3528 2400

Pentru mai multe detalii puteți lua legătura cu Gabrel-Andrei Timofte, coordonatorul proiectului la numărul de telefon: 0784 178 643 sau puteți lăsa un mesaj pe e-mailul: contact@ascoriasi.ro