Dragii noștri,

După cum bine știm, există posibilitatea ca persoanele angajate să direcționeze cei 2% din impozitul anual din salarii și pensii către o asociație / unitate de cult. Acești 2%, dacă nu sunt direcționați către entitățile menționate, vor merge oricum către stat.

Cei care doresc să sprijine activitatea noastră și, implicit, campaniile desfășurate de ASCOR Iași, sunt rugați să completeze formularul de mai jos. Acest formular (230) se poate depune direct la registratura organului fiscal sau poate fi completat și apoi trimis către noi (împreună cu acordul de prelucrare a datelor personale), iar noi le vom depune până la data limită: 15 martie 2019.

Activitatea pe care o desfășurăm este pe pagina de facebook, pe site-ul nostru, este menționată în presa bisericească, fapt pentru care nu este nevoie de a mai fi amintită în această postare. O singură precizare se mai impune: aproape fiecare din aceste activități / evenimente necesită resurse (și financiare), fapt pentru care cei 2% vor fi de mare folos.

Mulțumim mult în numele studenților voluntari ai ASCOR Iași, dar mai ales în numele beneficiarilor activităților noastre!

Pentru alte detalii, dar și pentru a ne întâlni direct cu dvs, vă rugăm să o contactați pe colega noastră Ilinca V. – casier ASCOR Iași – 0747 649 424