Teambuilding pentru noul Consiliu Director al ASCOR Iași

Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români – filiala Iaşi a organizat în perioada 22-24 noiembrie 2018 o sesiune de teambuilding și leadership adresat noului consiliu director al asociației, activitatea fiind cuprinsă în cadrul proiectului „Formează-te! Be soft. Play hard” finanțat de Primăria Municipiului Iași.

 

În cadrul acestui teambuilding, tinerii participanți au discutat despre strategii care pot întări asociația din punct de vedere organizațional, despre punctele tari și slabe ale ONGului și ale echipei, au analizat mediul organizațional în care își desfășoară activitatea, încurajând implicarea voluntarilor ASCOR Iași în comunitatea locală, în luarea unor decizii responsabile și participarea la consultările publice la nivel local care privesc politica de tineret.

 

În cadrul proiectului au fost formați peste 200 de tineri cu ajutorul unei succesiuni de activități și manifestări remarcabile, care să ajute participanții să-și depășească propriile barieri, cu scopul de a le oferi curajul și abilitățile de a-și exprima valorile și idealurile, permițând totodată o exprimare fără constrângeri. Mai pe scurt, proiectul își propune să încurajeze dialogul și prezentarea inițiativelor tinerilor în spațiul public.