După 32 de ani de activitate, ASCOR Iași își va muta sediul asociației, în contextul în care Facultatea de Teologie din Iași a intrat în renovare. Spațiul, care va servi ca viitor sediu al tinerilor din ASCOR Iași, are nevoie de lucrări de refacere al acoperișului, al instalațiilor electrice și sanitare, dar și lucrări de reamenajare interioară.

Pentru a aduna fondurile necesare, membrii ASCOR au anunțat o serie de evenimente în luna mai, între care: un bal caritabil, care va avea loc pe 18 mai și două târguri de prăjituri la Biserica „Sf. Nectarie” din Iași, pe 14 mai 2023 și La Parohia „Sf. Apostol Toma” din Alexandru pe data de 21 mai 2023.

Până în prezent, ascorenii au ridicat patru case pentru familii nevoiașe și acum a venit timpul să ridice propria lor „casă”. Sediul va servi ca loc în care se vor desfășura ședințele de lucru pentru cele peste 50 de proiecte ale asociației, precum și un spațiu în care tinerii să se întâlnească, să pună la cale binele și să lege prietenii.

Acest proiect reprezintă o oportunitate de a întări legăturile dintre tineri, după cum ne spune și Antonie de Saint Exupery, autorul Micului Prinț: „Pune-i să clădească un turn împreună și-i vei transforma în frați.” Construim un nou sediu și cu gândul că de acesta se vor folosi generațiile de tineri care vor veni după noi. a declarat Iulian Tomeac, președinte ASCOR Iași.

Dacă doriți să ne sprijiniți în această lucrare, o puteți face: 
1. Donând în contul ASCOR: RO75BRDE240SV08198842400 (Lei); 
2. Donând produse sau servicii necesare lucrării noastre.

Pentru mai multe detalii îl puteți contacta pe Tomeac Iulian, coordonatorul campaniei, 0740557508, sau puteți accesa următorul link.